24

VSR-10

Dit artikel gaat over mijn VSR-10 sniper. In feite was dit mijn allereerste gekochte replica buiten mijn deagle. Als grote fan van CSS wou ik een soort deagle scout set hebben om te airsoften, dus vandaar deze keuze. Jammer genoeg is mijn eerste VSR-10 van TM na 1 skirm kapot gegaan en dit was dan nog eens mijn aller eerste officiƫle skirm. Er werd naar mij geschoten en ben weggedoken achter een cover. Echter ben ik door lompigheid op mijn VSR-10 gesprongen waardoor mijn outer en innerbarrel volledig krom waren. Weg sniper en plezier.

 

Gelukkig ben ik wel een sniper freak en heb mij deze sniper opnieuw gekocht. Echter nu moest het wel beter worden. In feite is deze VSR-10 buiten de kolf volledig aangepast aan de standaard VSR-10. De outer barrel is veel dikker, langer en van steviger materiaal. Hier mag je nog met een truck over rijden, krom zal hij zeker niet worden. Echter was dit nog steeds een zorgenkindje.

 

Na enorm veel aanpassingen zijn we er geraakt met een volledige upgrade PDI upgrade. Het enige wat ik niet van PDI heb steken is de veer zelf. Dit is een laylax 150 veer. Hierdoor heb ik mijn VSR-10 geupgrade tot 495 FPS.

 

Hij schiet dus hard en redelijk goed, maar nog bleef ik met een probleem zitten, een probleem wat naar mijn mening veel snipers hebben. Ik kreeg maar niet genoeg hop zodat mijn bb meer viel dan steeg. Hierdoor was mijn range niet echt super voor een sniper. Dit is een groot probleem geweest waar ik maanden mijn hoofd heb op gebroken. Gelukkig heb ik uiteindelijk door te blijven proberen een perfecte oplossing gevonden.

 

In je hop-up zit een brug met 2 uitstekende puntjes uit. Deze 2 puntjes duwen op je hop-up rubber welke de hop geeft aan je bb. Echter vind ik persoonlijk dat je te weinig hop kan geven met deze 2 puntjes. Moesten deze al langer zijn, zou je meer hop kunnen geven. Heb zelf bruggen zitten printen, maar ze komen nog nier perfect overeen met standaard bruggen voor een VSR-10. Echter heb ik het kunnen oplossen door een standaard aeg nub te nemen en deze tussen deze 2 puntjes te steken. Je kan deze vast kleven om perfect te blijven zitten. Kijk hieronder naar de foto die ik erop heb gezet. Dit is niet de hop-up die in mijn VSR-10 steekt, had zelf geen zin meer om deze weer open te halen en heb een oude hop-up genomen om het jullie te laten tonen.

 

hop-up vsr-10

Ik raad dit echt iedereen aan. Het werkt perfect, geeft goede hop aan je sniper en dat is wat net belangrijk is.

 

Ook als grote fan van Novritsch wou ik ook proberen een eigen scope cam te maken voor mijn sniper. Ik heb zijn filmpjes goed bekeken en aan zijn manier van scope cams maken gedacht bij het ontwerp van mijn scope cam. Heb hier een Sony handycam op staan op een volledige behuizing die met de 3D printer zijn ontwikkeld. Op die manier kan ik perfect mijn eigen kills achteraf bekijken en er een filmpje van maken.

scope cam sniper vsr-10

Tags: ,

2 comments

  1. Kelvin

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply